Graph windows

Problems with getting it running
Post Reply
sunny12
Posts: 8
Joined: 27 Nov 2017 17:33

Graph windows

Post by sunny12 » 27 Nov 2017 17:38

Hello,
I'm new in Gephi , I've installed the version 9.2.0 (windows 10) , but there is no window for Graph in windows menu.
Could you please help me ?
Thanks
Image
Attachments
Sans titre.png
Last edited by sunny12 on 27 Nov 2017 18:13, edited 1 time in total.

User avatar
eduramiba
Gephi Code Manager
Posts: 955
Joined: 22 Mar 2010 15:30
Location: Madrid, Spain

Re: Graph windows

Post by eduramiba » 27 Nov 2017 17:59

That's strange, can you show an screenshot?

sunny12
Posts: 8
Joined: 27 Nov 2017 17:33

Re: Graph windows

Post by sunny12 » 27 Nov 2017 18:14

Image
Also I can not change the language after reinstallation. there is no menu for change the language !!
Attachments
Sans titre.png

User avatar
eduramiba
Gephi Code Manager
Posts: 955
Joined: 22 Mar 2010 15:30
Location: Madrid, Spain

Re: Graph windows

Post by eduramiba » 27 Nov 2017 18:45

Language is changed in Tools menu, later try to reset windows.

sunny12
Posts: 8
Joined: 27 Nov 2017 17:33

Re: Graph windows

Post by sunny12 » 27 Nov 2017 18:53

I did reset windows , but stillthere is no Graph window !
In Tools there is two menu , I couldn't find the language !
Attachments
Sans titre1.png

User avatar
eduramiba
Gephi Code Manager
Posts: 955
Joined: 22 Mar 2010 15:30
Location: Madrid, Spain

Re: Graph windows

Post by eduramiba » 27 Nov 2017 19:24

Your installation seems to be really broken. Please remove Gephi, delete your whole Gephi user directory (https://github.com/gephi/gephi/wiki/Troubleshooting) and install again.

Post Reply