Incorporating Gephi into NetBeans as a platform

Problems with getting it running
Post Reply
CodeIt
Posts: 9
Joined: 02 Oct 2017 07:06

Incorporating Gephi into NetBeans as a platform

Post by CodeIt » 08 Nov 2017 12:30

Hello,
I would like to incorporate Gephi into Netbeans as a platform. In "Choose Platform Folder", if I search Gephi's folder for the Platform Folder, I can not find one. NetBeans does not display a platform label and platform name. Where can I find this platform folder?

Thanks in advance

User avatar
eduramiba
Gephi Code Manager
Posts: 955
Joined: 22 Mar 2010 15:30
Location: Madrid, Spain

Re: Incorporating Gephi into NetBeans as a platform

Post by eduramiba » 08 Nov 2017 12:33

Hi,
Not sure what are you trying to do or even if that's possible. Can you explain more?

CodeIt
Posts: 9
Joined: 02 Oct 2017 07:06

Re: Incorporating Gephi into NetBeans as a platform

Post by CodeIt » 08 Nov 2017 17:05

Sorry, it works now.
Thank you

Post Reply