Search found 942 matches

by eduramiba
14 Dec 2017 12:53
Forum: Installation
Topic: Gephi crashing on startup with EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION
Replies: 2
Views: 54

Re: Gephi crashing on startup with EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION

This is a graphics card driver crash. Try to update your graphics card(s) drivers and make sure to use your best card in case you have more than one.
by eduramiba
09 Dec 2017 12:54
Forum: Data Import / Export
Topic: Importing Data from Excel to Gephi
Replies: 1
Views: 60

Re: Importing Data from Excel to Gephi

Your graph can have repeated relationships with different types/kinds but take into account that only one edge will be visualized even if there are multiple edges between two nodes.
by eduramiba
06 Dec 2017 02:32
Forum: Statistics, Clustering & Data Lab
Topic: Data Laboratory not working?
Replies: 1
Views: 57

Re: Data Laboratory not working?

You closed data table panel, open it in Window menu
by eduramiba
05 Dec 2017 13:28
Forum: Installation
Topic: Change jogamp*.exe execution directory
Replies: 3
Views: 389

Re: Change jogamp*.exe execution directory

JOGL works this way, not our code, can't you trust gephi in your antivirus or whatever? Do you use Gephi 0.9.2?
by eduramiba
04 Dec 2017 10:39
Forum: Plugins, presets and filters
Topic: Save a query make the whole project bug
Replies: 1
Views: 49

Re: Save a query make the whole project bug

Did you install latest updates? (Help - Check for udpates). I think this was fixed in https://github.com/gephi/gephi/issues/1788
by eduramiba
01 Dec 2017 22:34
Forum: Dynamics
Topic: Issue with the start date for nodes
Replies: 10
Views: 125

Re: Issue with the start date for nodes

I was able to produce a correct final file by setting the graph timezone to my computer timezone.
I attach it, and will create an issue in github about this (date parsing and exporting to gexf in 'Date' mode should produce consistent results).
by eduramiba
01 Dec 2017 22:27
Forum: Dynamics
Topic: Issue with the start date for nodes
Replies: 10
Views: 125

Re: Issue with the start date for nodes

Mmm reviewing the file, it seems there is a bug with the parsing of dates and the applied timezone (it should use the timezone configured in the graph configuration, but must be using my own computer timezone and creating wrong dates). Let me check it and find a workaround (probably set your compute...